maanantai 28. maaliskuuta 2011

Life out there

6 kommenttia:

 1. Kuvasta tuli mielleyhtymä kansallisrunoilija Runebergiin, joka ikkunapieleen asetetun "juorupeilin" kautta sänkypotilaana seurasi elämää ulkona. Ajatukset kulkevat kummallisia latuja!

  VastaaPoista
 2. oih miten janoankaa elämää tuolla ulkona jossain.Ehkä en koskaan saavuta sitä? Katselen ikuisesti sisältäpäin ulos ja se kaikki elämä tapahtuu muille.Miksi ei minulle?

  VastaaPoista
 3. eikö siitä ikkunasta näykin ikkuna?

  VastaaPoista
 4. Katselija: Nimenomaan, hurraa! Verkkoperhonen: Ooh! Onpas mielenkiintoinen latu sinun ajatuksillasi. Kannatti ottaa kuva ja läiskäistä se tähän, että sain seurata tuota juoksua. Tarja: Ikkunasta kuuluneet lasten pihaleikkien äänet puuttuvat kuvasta. Ne virkistivät niin, avasivat portin omiin lapsuusmuistoihin. Olin onnellisesti sivussa, omassa tilassani ja muistin kuinka putosin lapsena jäihin(ihan rannassa) ja piilotin märät vaatteet pannuhuoneen nurkkaan kun pelkäsin, että äiti suuttuisi.
  Tuovi: Ja mitähän mahtaa olla sen ikkunan takana?

  VastaaPoista
 5. Vaihtoehtoja on paljon - mutta talon keltainen väri rajaa onneksi kurjat pois (vai rajaako?). Jostain syystä luulen, että aika tyhjiä huoneita, ei mitään täpötäyttä tilpehöörikokoelmaa...

  VastaaPoista