lauantai 19. maaliskuuta 2011

Aging

6 kommenttia:

 1. Kaunis uudella tavalla! Värit tummenneet ja syventyneet. On hakenut oman muotonsa eikä sovellu ennalta määriteltyyn muottiin. Ikä antaa vapauden.

  VastaaPoista
 2. kaunis,mutta silti ahdistaa,luopuminen,vanheneminen,sammuminen.Vai olisiko tässä kuitenkin vielä mahdollisuus toisenlaiseen,syvempään kukoistukseen????Värit hehkuvat ja vihreys luo toivoa eloon.

  VastaaPoista
 3. Minä rakastan tulppaaneja silloin kun ne ovat kukkeita ja pulleita , terhakoita ja pyöreäposkisia, mutta kun ne alkavat kuihtua ne muuttuvat toisiksi kukiksi, paljon sielukkaammiksi. Tulppaani ei pirteä ja ponteva ja reipas, mutta se ei ole erityisen runollinen tai sielukas kukka. Ei ennen kuin ikääntyessään. Elän toivossa, että minulle kävisi kuten tulppaanille.

  VastaaPoista
 4. Tänään lounastauolla katselin ruokailevia vanhoja miehiä. Monessa näkyi mieletöntä sielukkuutta ja elettyä elämää. Mietin, miten voisin kuvata heitä, kun he keskittyvät ruokailuun. Useimmat olivat yksin. Vertailin heitä nuorempiin miehiin naapuripöydissä ja kyllä vanhat miehet olivat ylivertoja kuvauksellisuudessa - kuin kuihtuvat sielukkaat tulppaanit.

  VastaaPoista
 5. Tuo on aika absurdi tuo lause: "Tulpaani ei pirteä..." piti tietenkin olla: Tulppaani ON pirteä...

  Katselija: Ihan samaa mieltä. Harvoin ajattelee, että haluaisi kuvata jotakin nuorta miestä. Vanhoja miehiä tämän tästä!

  VastaaPoista
 6. En yleensä kehtaa kuvata vieraita ihmisiä viakka mieli tekisi. Yksi kuva vanhasta papasta minulla jossain on, muttei taida olla flickrissäkään. Siitä kyllä pidän.

  Tälläkin hetkellä pöydälläni on kimppu kuivuneita tulppaaneja (tuoreiden narsissien ohella). Ne vaan on niin rökälemäisen ihania, etten raatsisi heittää pois (sanoin feng shui mitä tahansa). Ja edelliset kuivuneet on ulkona ovenpielessä - jo puoliksi poissa, muttei kokonaan. Liottuaan nyt sulamisvesissä, ne alkaa olla kyllä vähemmän viehättäviä, ja raatsin kukakaties tänään panna ne kompostiin...
  Kuivat tulppaanin terälehdet on myös hienoja lasikulhossa, itseasiassa taidankin nyppiä nuo pöytäkukat "kristallimaljaan"...

  VastaaPoista