perjantai 1. heinäkuuta 2011

Maisemassa

8 kommenttia:

 1. Me tässä tytön kanssa tuijotellaan kuvaa ja mietitään, minkä lasin läpi se on otettu. Kivoja tällaiset arvoituskuvat. Mukavaa viikonloppua ja terveiset Istanbulista!

  VastaaPoista
 2. Kaj Franckin! Join ensin aamiaismehut ja sitten otin kuvan. Ennen uimaan menoa. Merivesi 24 astetta. Ihana kesä. Niin varmasti sielläkin! Halauksia.

  VastaaPoista
 3. Laseja on kaikissa väreissä, ihan uusimpia lukuunottamatta. Vaaleanpunainen tässä nosti sinä aamuna maisemasta sadut esiin. Satu siinä meressä asuu ja se nousee esiin itsekseenkin, syksyn mustina öinä, kesäaamun käsittämättömässä heleydessä: aina kun muistan katsoa, muistan ihastella.

  VastaaPoista
 4. elämä,vapaus,päämäärä.suunta.

  VastaaPoista
 5. Päämäärä ja suunta. Olen kenties haahuillut elämässäni vapauden periaatteen mukaan: tehnyt sitä mikä on tuntunut itsestä hyvältä, tai mitä on ollut taloudellisesti pakko tehdä. Suurta suuntaa tai päämäärää ei ole ollut, mutta suunta on syntynyt vapaudessa, päämäärä muodostunut pakkopullaa niellessä. Hetkiä ei voi säilöä, ne voi vain elää.

  VastaaPoista
 6. vaikka olet jättämässä maisemia pois, tämän haluaisin nähdä kyllä lopullisessa valikoimassa - en tiedä miksi, mutta minusta tämä on ilmiselvästi modernia muumikirjan kuvitusta :-)

  VastaaPoista